Nationaal Dubo Centrum

Nieuwe webrubriek: thema's

Het Nationaal Dubo Centrum introduceert een nieuwe rubriek op haar website: thema's. Met ingang van 18 mei 2001 worden in deze rubriek verschillende dubothema's in de volle breedte belicht.

Met deze thema-informatie wil het Nationaal Dubo Centrum een beeld geven van de stand van zaken op het gebied van beleids- en milieuaspecten: beknopte voorgeschiedenis en actuele en te verwachten ontwikkelingen. Daarnaast worden praktische informatie en informatiebronnen aangeboden, waaronder voorbeelden, literatuurverwijzingen en gerelateerde websites.

Ook thema's die in de belangstelling staan vanwege het feit dat er in de beroepsgroepen verschillende opvattingen over bestaan, komen in deze rubriek aan bod. Het Nationaal Dubo Centrum wil helderheid scheppen en daartoe objectieve informatie bieden als bijdrage aan de eigen oordeelsvorming.

Direct beschikbaar is informatie over de thema's water, energie, zink, materiaalkeuze (kwalitatieve benadering), duurzaam geproduceerd hout en particuliere opdrachtgevers. Binnenkort volgen de thema's FSC-hout en houtverduurzaming.

De rubriek vindt u in de navigatiekolom links op uw scherm.

18 mei 2001