Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Ernstig ongeval RW 34 te Emmen
18:33 vrijdag 18 mei 2001

Martin Panman 0651611628

Vrijdagmiddag tegen 17.30 uur gebeurde er een ernstig ongeval op de RW 34 ter hoogte van Emmen. Een bestuurder van een personenauto kwam door nog onbekende oorzaak op de weghelft
voor het tegemoet komende verkeer terecht. Daar botste hij frontaal op een vrachtauto, trekker met oplegger, gedeeltelijk beladen met stenen en zand. De vrachtauto kantelde en kwam gedeeltelijk in een sloot tot stilstand. De personenauto kwam onder de vrachtauto terecht. Drie andere auto's raakten ook betrokken bij de aanrijding. De inzittenden van de auto die onder de vrachtauto terecht kwam, zijn overleden, alsmede de bestuurster van een andere auto die ook tegen de vrachtauto is aangereden. De bestuurders van de beide andere personenauto's zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zij zijn niet ernstig gewond. De bestuurder van de vrachtwagen werd niet gewond. Een onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding wordt ingesteld. Gegevens over slachtoffers en gewonden zijn nog niet bekend.
De RW 38 is afgezet. de verwachting is dat de weg tegen 20.00 uur weer vrijgegeven kan worden. Het verkeer wordt terplaatse omgeleid.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe