Afzender: ndries@esearch.nl

Contactpersoon: Nico van den Dries

eSEARCH lanceerd in juli ecommerce oplossing.

Datum: 18-05-2001

eSEARCH lanceerd in juli ecommerce oplossing voor nog geen 200 gulden per jaar

Nederland heeft ruim 2,6 miljoen internetgebruikers met e-commerce ervaring. Dit betekent dat 46 procent van de totale Nederlandse internetpopulatie al eens iets online heeft gekocht. Gedurende het voorbije jaar hebben de Nederlandse e-shoppers voor 3,3 miljard gulden online aangekocht. Eén op vijf van de internetgebruikers die tot nog toe geen online orders plaatsten, is dit volgens de onderzoekers in de nabije toekomst wel van plan.

Vanaf juni 2001 is het voor het MKB mogelijk om op een goedkope en efficiente wijze een ecommerce winkel op het internet te krijgen.

Niet zomaar een winkel maar een volledig en meertalig winkelsysteem inclusief onbeperkt aantal produkten en afdelingen, hostingpakket, een domeinnaam, email adressen en een backoffice met invoer-, export-, layout- en instellingsmogelijkheden.

Verschillende grote onderneming die reeds hun voetsporen in ecommerce hebben verdient met het aanbieden van betaal en verzend services staan versteld van de mogelijkheden en willen daarom ook graag hun diensten aan deze winkel koppelen, denk hierbij aan betalings-, koeriers en administratie systemen.

eSEARCH gaat deze ecommerce oplossing vanaf juli 2001 voor nog geen fl. 200,00 (inclusief btw) per jaar op de markt brengen.

eSEARCH

Oostzijde 1a

1502 BB

Zaandam

Telefoon: 075-6158135