Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 17-05-2001 Persbericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE 30 KM GEBIED

Woensdagmiddag is zowel in Esch op de Haarenseweg als in Vught op de Esscheweg snelheidscontrole gehouden. In Esch werden 61 van de 302 gecontroleerde voertuigen bekeurd en de hoogste snelheid was 52 km/u. In Vught werden 63 van de 489 voertuigen bekeurd. Hier was de hoogste snelheid53 km/u.

Donderdagmorgen zijn 60 van de 266 gecontroleerde voertuigen op de Torenstraat in Helvoirt bekeurd. De hoogste snelheid hier was 67 km/u.

MAN RAAKT GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxtel

Woensdagavond is een 48-jarige man uit Boxtel bij een ongeval gewond geraakt. De man reed, rond 18.40 uur met zijn auto over de Koevoortseweg in Boxtel in de richting Spoordonk. Voor de man reed een tractor met een aanhanger, bestuurd door een 22-jarige man uit Oirschot. Op het moment dat de Boxtelnaar de tractor met aanhangwagen voorbij wilde rijden reed de tractor linksaf de inrit naar een boomgaard in. De auto kwam in aanrijding met de tractor en kwam tegen een boom tot stilstand. Door de brandweer is de Boxtelnaar uit de auto bevrijd. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven. Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de tractorbestuurder wel richting heeft aangegeven, doch dat, dat op de aanhangwagen door de modder en ander verontreiniging niet te zien was.

JONGEN RAAKT GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxtel

Woensdagavond is een 21-jarige fietser uit Sint Oedenrode gewond geraakt. De jongen fietste over Schijndelsedijk in Boxtel toen plotseling de voorvork van zijn fiets brak. Hierdoor kwam hij ten vel. De jongen is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven.

RAMKRAAK WINKEL, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel. Rond 04.00 uur werd gemeld dat met een auto de voorpui van een elektronicazaak aan de Rechterstraat was geramd. De auto bleek eerder in de nacht in Den Bosch gestolen te zijn en is door de daders achtergelaten. Vanuit de etalage werden een aantal videocamera`s gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan Schouwrooij in Boxtel. Vanuit het bedrijf werd een viertal PC gestolen.

SNORFIETS GESTOLEN, Boxtel

Woensdagavond is vanaf de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel een grijze Sparta snorfiets gestolen. De snorfiets die als verzekeringsnummer FWS-407 heeft, heeft een waarde van ongeveer fl. 3000,-.

INBRAAK AUTO, Vught

Woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Bosscheweg in Vught. Van de auto werd een ruit ingeslagen. Een tas met persoonlijke papieren en de auto papieren werd gestolen.