Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Op 14 juni as. zal het B&W-college het defilé van de avondwandelvierdaagse afnemen en aansluitend aanwezig zijn bij de afsluitende avond van de rolstoelerdeelnemers.

Jaarverslag en jaarrekening 2000 Regionale Brandweer

Burgemeester en wethouders hebben kennis genomen van het jaarverslag en de jaarrekening 2000 van de regionale brandweer Breda. Dit jaarverslag zal op de lijst met ingekomen stukken worden geplaatst voor de vergadering van de Commissie Algemene Zaken op 6 juni as.

Asielzoekerscentrum

Burgemeester en wethouders stellen op 28 mei as. aan de gemeenteraad voor in te stemmen met vestiging van het asielzoekerscentrum aan de Streek voor een periode van maximaal 5 jaar. Aan het ontwerp-besluit is toegevoegd, dat de overeenkomsten pas worden getekend, nadat schriftelijk is vastgelegd dat de extra formatieplaats voor openbare orde taken aan het politieteam van Etten-Leur is toegewezen.

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met de inrichtingstekening AZC, waarin de afspraken met de klankbordgroep zijn verwerkt. Deze aangepaste tekening zal onderdeel uitmaken van het raadsbesluit.

Opdrachtverstrekking voor aanpassing parkeermeters i.v.m. invoering euro

Burgemeester en wethouders hebben opdracht verstrekt aan TMC voor aanpassing van de parkeerautomaten in verband met de invoering van de euro per 1 januari 2002. De kosten voor de benodigde aanpassingen van de verzamelmeters worden geraamd op 52.000,= (incl. BTW). Voor aanpassing van de individuele parkeermeters en invaliden-parkeermeters is offerte gevraagd. Het parkeertarief zal per 1 januari 2002 0,75 ( 1,65) per uur bedragen.

Norm GBKN

Burgemeester en wethouders zijn akkoord gegaan om voor het Investeringsplan 2002-2005 in het jaar 2002 een bedrag van 140.000,= op te nemen voor opwaardering van de Norm-GBKN (Grootschalige Basiskaart Nederland). Het is een volledig rendabele investering. Voor 2002 wordt uitgegaan van 75.000,= evenals voor de opvolgende jaren.

Vestiging Kunstkring

Burgemeester en wethouders zijn in principe akkoord de belangenprocedure als bedoeld in artikel 19a van de WRO op te starten voor vestiging van De Kunstkring in een gedeelte van de schuur aan de Kwadestraat 2.