MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

18-05-2001
Masterclass Ondernemen
Masterclass ondernemen MKB-Nederland en de Erasmus Universiteit Rotterdam organiseren voor de derde keer de masterclass ondernemen. De leergang is speciaal opgezet voor ondernemers in een groeifase, die zich geconfronteerd zien met de uitdagingen die nieuwe, grotere en complexe markten stellen. De samenwerking tussen de universiteit en MKB-Nederland garandeert een hoge inhoudelijke kwaliteit én een praktische invalshoek.

In een tiental sessies krijgen ondernemers van een keur van hoogleraren inzicht in de meest actuele zaken op hun vakgebied. Deelnemers krijgen op efficiënte en toegankelijke wijze in beeld welke ontwikkelingen er spelen op het gebied van economie en bedrijfskunde, hoe ze daar als ondernemer in de praktijk op in kunnen spelen en daarmee de concurrenten voor kunnen blijven. De cursus is zeer geschikt voor directeuren-grootaandeelhouders, leidinggevende directeuren en directeuren van franchise-ondernemingen. Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een erkend certificaat. De voorzitter van MKB-Nederland, drs J. de Boer, verzorgt een gastcollege over onderneming, maatschappij en overheid.
Leden van MKB-Nederland krijgen een korting van 2.500,- op de totale cursuskosten (f. 15.000,- inclusief diners en overnachtingen) De kosten zijn fiscaal aftrekbaar. De cursussen worden gehouden op tien vrijdagavonden en zaterdagochtenden van september tot en met februari. De leergang staat open voor maximaal twintig deelnemers. Een vooropleiding op hbo- of universitair niveau is niet vereist, wel moet de ondernemer in staat zijn op afstandelijke wijze naar de eigen praktijksituatie te kijken.
Via onderstaand emailadres is een folder over de Masterclass Ondernemen op te vragen.

Informatie: mw K. Lamers