HARPENAU TRAINING & COACHING

Groots anti stress seminar van Patty Harpenau in Jaarbeurs Utr

de zeven spirituele wetten van succes nu ook in Nederland GROOTS ANTI STRESS SEMINAR VAN PATTY HARPENAU IN JAARBEURS UTRECHT

DIEMEN, 8 MEI 2001 -- Op zaterdag 19 mei organiseert kunstenares en Chopra Instructor Patty Harpenau in de Jaarbeurshal in Utrecht een grootschalig seminar dat in het teken staat van 'the well being of life'. Even pragmatisch als leerzaam en spiritueel geeft deze workshop inzicht in hoe stress kan worden omgezet in positieve energie. Vragen als hoe je geluk kunt bereiken, gezond kunt blijven en de energie kunt genereren om de drukte van alledag aan te kunnen worden er beantwoord. De basisprincipes van meditatie en vooral hoe je deze kunt inzetten als krachtig gereedschap om te bereiken wie of wat je zou willen zijn, worden gedurende de dag geoefend. Een nuchtere manier om spiritualiteit te integreren in het dagelijkse leven dus, en daarmee een korte en krachtige manier om snel en effectief te leren hoe met stress om te gaan.

WIE BEN IK, WAT WIL IK, WAT IS MIJN DOEL.
Drie simpele vragen. Weet U ze te beantwoorden? Op zich zijn deze vragen niet eens zo relevant, de uitkomst des te meer. Want hoe bereik je vandaag de dag wie of wat je werkelijk zou willen zijn. Is succes, geld of roem een speling van het lot of zijn dit elementen die je kunt afdwingen. Hoe vind je de weg in de eindeloze stroom van informatie om het doel van je leven te verwezenlijken. Meditatie kan daarbij, zonder zweverig gedoe, een perfect hulpmiddel zijn. Patty Harpenau, schrijfster van het boek 'tussen twee gedachten, een ingang naar wijsheid' en afgestudeerd Deepak Chopra trainer, zal op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 16.30 uur het seminar en de module meditatie voor haar rekening nemen.

Deelname aan het seminar, dat een volle dag duurt, kost f 175 all-in per persoon. Meer informatie over het seminar en hoe in te schijven is te vinden op www.chopra.nl.

De bestseller 'de zeven spirituele wetten van succes', geschreven door Deepak Chopra is wereldwijd één van zijn best verkochte boeken op dit gebied. Zijn methode is nuchter, doeltreffend en bijna wetenschappelijk spiritueel te noemen. Wereldwijd zijn er Chopra-instructeurs werkzaam, zgn. IPK-teachers. IPK staat voor Infinite Possibilities Knowledge, ofwel de kennis van oneindige mogelijkheden. Deze instructeurs zijn gespecialiseerd in onderwerpen als succes, welvaart, overvloed, gezondheid, yoga, stress management, burnout-preventie en menselijk potentieel. Het seminar in de Jaarbeurs in Utrecht is op deze methode gebaseerd.----