Gemeente Ede

ZADENVERKOOP TIJDENS TUIN-INFOMARKT

Zaterdagmiddag 19 mei in Buurtcentrum Veldhuizen

Op zaterdagmiddag 19 mei a.s. organiseert Gemeente Ede in samenwerking met Woningcorporatie Woonstede een Tuin-infomarkt in Buurtcentrum Veldhuizen, Katenhorst 16 in Ede. De markt start om 12.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Toegang is gratis.

De Tuin-infomarkt maakt deel uit van het Tuinenproject van Woningcorporatie Woonstede. Dit project heeft als doel bewoners te stimuleren en te helpen hun tuin te verfraaien en de natuurwaarde van de tuin te verhogen. Een mooie, natuurrijke tuin zorgt niet alleen voor meer woonplezier maar het verhoogt ook het aanzien van de buurt. MILEC (afdeling Beheer) werkt mee aan het Tuinenproject en organiseert de Tuin-infomarkt.

Tijdens de Tuin-infomarkt zullen diverse organisaties aanwezig zijn. Afdeling Beheer zal een aantal stands verzorgen, informatiepanelen plaatsen en inheemse plantenzaden verkopen. Verder zal Woonstede wedstrijdformulieren voor de tuinwedstrijd uitdelen, MILEC vertoont videofilms en CD-ROMs, er zijn kleine exposities, gratis folders, presentaties en er wordt veel kennis en ervaring op gebied van tuinieren uitgewisseld. Tevens vindt tijdens de markt een plantenruilbeurs plaats, waar bezoekers hun planten en zaden kunnen ruilen.

U bent van harte uitgenodigd om de Tuin-infomarkt te bezoeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MILEC, tel. (0318) 62 02 31.Ede, 16 mei 2001