PERSBERICHT - 19 MEI 2001

Driedaagse SalsaMiniCruise Newcastle:

Cocktail Latino & DFDS Seaways organiseren
swingend Salsafeest aan boord

DFDS SEAWAYS, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle organiseert in samenwerking met Cocktail Latino op 15 juni een 3-daagse Salsa MiniCruise naar Newcastle in Engeland. Aan boord van de luxe cruiseferry PRINCE OF SCANDINAVIA vindt het hele weekend een swingende party plaats.

`s Avonds kan men voor een goed diner terecht in het Seven Seas Restaurant, waar het uitgebreide Scandinavische buffet-diner geserveerd wordt. Speciaal voor dit Salsaweekend zal er een Zuid-Amerikaans tintje aan worden gegeven. Het entertainment aan boord in de Columbus Club wordt verzorgd door de eigen scheepsband en de Cruise Manager, met in het programma twee maal een optreden van het showballet. Vanaf 23.00 uur kan men op de klanken van de fantastische band "Palante" gaan swingen in de discotheek. De volgende morgen is er de gelegenheid om een gezellige dag door te brengen in Newcastle, dé pub- en shopstad van Noord-Engeland.

DFDS Seaways, met zeven passagiersschepen marktleider van ferry overtochten op de Noordzee, neemt per 1 juli het grootste passagiersschip van haar vloot in de vaart op de route IJmuiden - Newcastle. De Queen of Scandinavia biedt plaats aan 1760 passagiers. Vanaf 1 juli zal het schip de kleinere King of Scandinavia vervangen. Het is voor DFDS Seaways het tweede grotere schip dat dit jaar nieuw wordt ingezet tussen IJmuiden - Newcastle.