PERSBERICHT - 19 MEI 2001

Nieuwe Rail Away arrangementen NS Travel

Op het station makkelijk en snel een treinreis inclusief hotel boeken.

Korte vakanties per trein naar elf aansprekende Europese steden zijn vanaf heden elke dag verkrijgbaar op NS stations. Ook kan de reiziger voor vrijwel elk arrangement elke dag van de week opstappen. De treinarrangementen heten 'Rail Away' en kunnen makkelijk en snel geboekt worden.

De Rail Away-service wordt aangeboden via de balies op grote stations van NS Internationaal en via de 33-GWK kantoren op NS stations. Bij de GWK-vestiging op Schiphol Plaza kan de reiziger die zijn wensen instant wil vervullen zelfs 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht. De verkooppunten staan online in verbinding met de reisorganisatie NS Travel die de stedenreizen verzorgt.

De boeking wordt dus meteen geregeld. Informatie over de Rail Away-arrangementen staat ook op internet: www.RailAway.nl.

met de thalys naar parijs welkom in het hotel

Doel van de korte vakanties, van twee dagen tot een hele week, zijn Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Parijs, Londen, Berlijn, Keulen, Düsseldorf, Praag en Milaan. In elk stad kan men kiezen uit drie hotels in even zoveel categorieën: tourist, comfort of luxe. Voor de reizen naar Milaan wordt gebruikt gemaakt van de OverNight Express. Naar Keulen en Düsseldorf rijdt de nieuwe trein ICE International en naar Parijs de Thalys.

De informatie in de handzame brochure over hotels en steden is overzichtelijk. De prijzen zijn zeer concurrerend en opvallend is dat veel arrangementen in het weekeinde goedkoper zijn dan op werkdagen. Een tweedaagse trip naar Antwerpen bijvoorbeeld kost NLG 155,- NLG 166,- of NLG 187,- afhankelijk van de hotelkeus.

Voor verdere informatie:

NS Travel Group
www.railaway.nl
telefoon 030-297 7245
en/of verkooppunten NS Internationaal en GWK kantoren op de grotere NS stations.