Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-05-2001 Mediaberichten 19 mei 2001 (12.30 uur)

Baarlo - Overval op tankstation (2)

(Aanvullend bericht!)

BAARLO - Vrijdagavond is een tankstation aan de Napoleonsbaan Noord overvallen. Daarbij is een 46-jarige medewerkster uit Kessel geslagen door een nog onbekende overvaller. De man kwam rond halfnegen het tankstation binnen. Hij sprak onder andere met een klant die de weg kwam vragen. Er zijn verschillende klanten in en uit gelopen voordat de onbekende man de kassière bedreigde met een steekvoorwerp. Daarbij gaf hij haar vermoedelijk een klap, waarna hij met het steekvoorwerp de kassa openbrak en daar een onbekend geldbedrag uitnam. De kassière is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Ze kon na behandeling weer naar huis.

De politie komt graag in contact met de man die omstreeks 20.30 uur de weg heeft gevraagd in het tankstation aan de Napoleonsbaan Noord. Deze man heeft immers contact gehad met de latere overvaller. Ook met de andere klanten die omstreeks dit tijdstip hebben getankt bij het tankstation komt de politie graag in contact. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900 8844.

VENLO Verkrachting

VENLO Een 33-jarige vrouw uit Venlo is in de nacht van vrijdag op zaterdag slachtoffer geworden van een verkrachting. De vrouw verklaarde dat zij onderweg naar huis door een onbekende man werd gevolgd. Het was ongeveer kwart over drie. De onbekende man sprak de vrouw aan. Nadat de vrouw hier niet op inging ontstond er op de Valuasstraat een vechtpartij tussen beide. De vrouw is daarbij meerdere malen in het gezicht geslagen. Na de mishandeling heeft de man zijn slachtoffer verkracht waarna hij er vandoor ging. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling kon zij terug naar huis. De verdachte heeft een zuid-europees uiterlijk, is ongeveer 25 jaar oud, heeft grove krullen, droeg donkere kleding en heeft een atletisch figuur. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verkrachting. Getuigen kunnen de politie bereiken via telefoonnummer 0900 88 44.

WEERT Verkeersdode

WEERT Zaterdagmorgen kwam een 34-jarige Weertenaar om het leven bij een verkeersongeval. De man reed omstreeks 8.30 over de Louis Regoutstraat. Door een nog onbekende oorzaak raakte hij met zijn auto van de weg en kwam in de sloot terecht. Het slachtoffer overleed ter plaatse.