Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 13.15 uur
Controle op waardevolle spullen

OUD ZUILEN Vrijdagmiddag heeft de politie in het kader van het project Niets erin niets eruit op het Parkeerterrein van slot Oud Zuilen 23 autos gecontroleerd. Zestien automobilisten hadden waardevolle spullen in hun voertuig achtergelaten. Tevens zijn verschillende personen erop gewezen om hun goederen uit de auto te halen. De gelegenheid maakt immers nog steeds de dief!

Dronken achter het stuur

MONTFOORT Zaterdagmorgen rond tien over een werd een 21-jarige automobilist uit Harmelen op de Mastwijkerdijk aangehouden. Uit de ademanalyse bleek dat hij een alcoholpromillage had van 0.95. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een boete van fl. 700,-.

WOERDEN Op de Hollandbaan hield de politie zaterdagmorgen omstreeks vier uur een 32-jarige man uit Woerden aan. De man bleek teveel gedronken te hebben. Hij had een alcoholpromillage van 1.10. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

VINKEVEEN Op zaterdagmorgen rond half vier hield de politie op de Herenweg een 52-jarige man uit Amstelveen aan. De man bleek teveel gedronken te hebben. Hij had een alcoholpromillage van 1.55. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.