Amsterdam, 18 mei 2001

PERSBERICHT

Officiële startsignaal Halve van Utrecht

Het officiële startsignaal van de Halve van Utrecht is afgelopen donderdag 17 mei om 24.00 uur gegeven. De grootste wegwedstrijd van Midden-Nederland werd geopend middels het aanbrengen van de groene lijn door de heer Sybrandi van Remu Levering BV.

Via deze groene eco lijn kunnen de lopers de meest economische route lopen van de Halve van Utrecht. Bijgaand treft u een foto waarop de opening van de 24ste Halve van Utrecht is vastgelegd. Van links naar rechts: dhr. Dullink (Run2Day), dhr. Dielessen (Hoofd Wedstrijdorganisatie) en dhr. Sybrandi (Remu Levering BV).

Nu kijken we alweer uit naar zondag 20 mei, want dan zal het gaan gebeuren. Het programma op de zondag zal bestaan uit de UN Kwart Marathon (12.15), de Stad Utrecht Jeugdloop (13.45), de Remu Halve Marathon (14.30) en de Hydron Mile (15.10). Het hoogtepunt van de dag is het adidas NK Halve Marathon. De start is om 14.30 uur op het Vredenburg in het centrum van Utrecht.

Graag zien wij u bij dit fantastische evenement voor de Nederlandse wegatletiek verschijnen. De start en finish zijn als vanouds op het Vredenburg. De persruimte tijdens de Halve van Utrecht is op de eerste verdieping van Hotel Smits (Best Westrn) op het Vredenburg in Utrecht.

Met vriendelijke groet,

Harriët Nipperus

(06-29076138)