Gemeente Hoorn

Nieuws

STREETSENSATION IN DE OPGANG
Op zaterdag 19 en zondag 20 mei organiseert het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn het dansspektakel Streetsensation in sportcentrum De Opgang. Op zaterdag laten dansgroepen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 26 jaar zien wat zij kunnen tijdens
streetdance-demonstraties. Naast de groepen die in De Opgang, De Kers en De Grote Beer trainen, komen er ook teams uit de regio. Zij die na de demonstraties niet meer stil willen zitten, kunnen meedoen met een korte streetdance workout, gegeven door bekende instructeurs. Voor de zittenblijvers is er een modeshow voor vrije tijds- en sportkleding. Naast streetdance zijn er nog meer soorten demonstraties, zoals een breakdance demonstratie van Mad Styles uit Groningen en Boedha uit Rotterdam en een kung fu demonstratie van het team AshMinDo (Europees kampioen). Ook de Latijns-Amerikaanse dans wordt gedemonstreerd. Salsa dansschool Caribbean treedt op en de Double V Latin Formation Dancers zijn eveneens van de partij. Een uitgebreid programma dus!

op zondag wordt de tweede voorronde gehouden voor de Nederlandse kampioenschappen demoteams van de Hollandse Aerobics Fitness Federatie. Onder toezicht van de H.A.F.F. vinden dan streetdance-, steps- en aerobicwedstrijden plaats. Teams uit het hele land kunnen zich hiervoor inschrijven. Stuur een e-mail naar haff.naturalbody@chello.nl of bel met de heer F. Gelijns van de H.A.F.F. via het nummer 06 51 27 85 51.



terug