Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 20-05-2001 Mediaberichten zondag 20 mei (laatste berichten)

HELDEN Verkeersgewonde

HELDEN Een 14-jarige jongen uit Panningen raakte zaterdagavond gewond na een aanrijding met een automobilist. De jongen reed omstreeks 21.00 uur op een bromfiets over de kruising Averbodestraat Lindanusstraat. Hij kwam daarbij in aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 24-jarige vrouw uit Panningen. De bromfietser probeerde na de aanrijding te ontkomen. Tegen de politie verklaarde de bromfietser later dat hij snel weg wilde gaan omdat de bromfiets waarop hij reed niet verzekerd was, hij geen helm droeg en hij bovendien nog geen bromfietscertificaat had. De jongen raakte bij de val lichtgewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het proces verbaal is opgemaakt en de bromfiets is door de politie in beslaggenomen.

WEERT - Aanhouding winkeldieven

WEERT Zaterdagmiddag kon de politie dankzij een tip van getuigen twee mannen aanhouden op verdenking van winkeldiefstal. Het tweetal, 19 en 30 jaar en afkomstig uit Groot Brittannië werd op de Stationsstraat door de politie gecontroleerd. De mannen bleken in het bezit te zijn van diverse kledingstukken die afkomstig waren uit twee winkels in de binnenstad. Het tweetal is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na het opmaken van het proces verbaal zijn beide mannen in vrijheid gesteld.

VENRAY Wasgoed gestolen

VENRAY Een 29-jarige Venraynaar heeft zondagmiddag bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn kleding. De man had de kleding op zijn balkon aan de Rooseveltstraat te drogen opgehangen. Onbekenden zijn vervolgens op de geparkeerde auto van de gedupeerde Venraynaar geklommen waarop ze het wasgoed van de draad konden pakken. De waarde van het gestolen wasgoed bedraagt ongeveer duizend gulden. Het totale schadebedrag van vernielingen aan de auto is op dit moment niet bekend.