PERSBERICHT www.euphonic.nl


*Nieuwe show op Euphonic:

Wat wordt de zomerhit van 2001? Hector heeft 4 zeer potente kandidaten op de draaitafels liggen. Deze X-Clusiv blikt vooruit op de soundtrack bij zon, strand en disco van de komende maanden. Daarnaast ook nummers van het nieuwe Weezer album, Seedling, Black Market Audio en er wordt een gratis Free Top weggegeven. En wat is eigenlijk de favoriete band van de premier van Japan?? Klik hier:http://www.euphonic.nl


*GRATIS exclusieve MP3 'Beep Beep Cyberbaby'

Het zijn vreemde aliens die sterk lijken op met wol gevulde poppen.
Ze landden met hun ruimteschip in Blackpool en proberen met hun melodieuze cyberpop de wereld te veroveren. Aan Euphonic leggen ze uit wie ze zijn en ze gaven ons een gratis MP3 cadeau. Ga naar http://www.euphonic.nlen klik op het konijn linksonder en daarna op de elks zelf. BEEP BEEP!!

EUPHONIC RADIO
Euphonic bestaat een jaar als onafhankelijk radiostation op het web. Non-format is het idee waar oprichters mike.tv (quick brite / mediawar.com) en hector heclectic mee startten. Alles is mogelijk als het maar geluid maakt. Inmiddels is er een rijk archief aan shows te vinden opwww.euphonic.nl. Van dj-mixes en vreemde radioprogramma's via bekende Nederlanders naar vreemde geluidservaringen.


(