AXA Verzekeringen

AXA biedt intermediair eigen internetsite aan

21 mei 2001

AXA heeft een 'template' website voor haar relaties ontwikkeld. Het assurantiekantoor N.T. Jansen Assurantiën uit Winterswijk had de primeur om zich als eerste AXA-intermediair met de aangeboden site op het web te presenteren. Ter gelegenheid van het 'live'gaan van de website overhandigde AXA Schade-accountmanager Jouke Heringa aan eigenaar Norbert Jansen een taart, met de slagroomspuit voorzien van zijn sitenaam: www.jansenassurantien.nl.

Een 'template' website is een siteontwerp dat qua kleur, logo's en tekst probleemloos kan worden aangepast aan de eigen (huis)stijl van de verzekeringsadviseur. Dankzij een uitgekiend contentmanagement-systeem kan adviseur de site zelf op een betrekkelijk eenvoudige wijze beheren en aanpassen. Hij hoeft om de inhoud aan te passen geen kennis te hebben van HTML-coderingen, FTP, of iets dergelijks.

Met dit concept maakt AXA het voor haar verzekeringsadviseurs mogelijk om tegen een lage instapprijs op het internet aanwezig te zijn. De website wordt om te beginnen aan de kernrelaties van het Schadebedrijf van AXA aangeboden.