Politiebericht Brabant-Noord: Oss 21-05-2001
Persbericht district Maasland

AUTO-INBRAAK, OSS

Op de Tollenstraat in Oss is het afgelopen weekend ingebroken in een auto. De toegang werd verkregen door een portier te vernielen. Hierna werd een autoradio ter waarde van circa zeshonderd gulden ontvreemd.

ONDER INVLOED, OSS

In de nacht van zondag op maandag zijn door de politie twee automobilisten aangehouden die onder invloed een auto bestuurden. De eerste controle vond om 02.20 uur op de Marius de Langenstraat plaats. De 40-jarige bestuurder uit Oss kreeg een rijverbod van drie uur.

Om 02.45 uur werd op de Vierhoeksingel een 51-jarige Osse automobilist aangehouden. Deze kreeg een boete van F 410.= opgelegd. Hij mocht de eerstkomende twee uur niet rijden.

INBRAAK KLEDINGZAAK, OSS

Vannacht, rond 04.40 uur is ingebroken in een kledingzaak aan de Heuvel in Oss. Om binnen te komen werd de pui van de winkel geramd waardoor een ruit sneuvelde. Hierna zijn ongeveer tweehonderd spijkerbroeken vanuit de winkel meegenomen. De waarde van de buit is niet bekend.

AUTODIEFSTAL, OSS

Vanaf de Nachtegaallaan in Oss is de afgelopen nacht een grijze Volkswagen Corrado gestolen. De auto heeft het kenteken JP-DX-91.