Persinformatie

Errol Rouwendal Business Intelligence Consultant bij Applix B.V.

Leusden, 21 mei 2001 - Errol Rouwendal (33) is aangesteld als Business Intelligence Consultant bij softwareproducent Applix B.V. te Leusden. In deze functie adviseert hij organisaties over de integratie van CRM en Business Intelligence. Daarnaast verzorgt Rouwendal de implementatie van iTM1, de Business Intelligence-oplossing van Applix. Applix integreert met het concept Demand Chain Management CRM en Business Intelligence. Deze combinatie stelt organisaties in staat om nóg beter en sneller beslissingen te kunnen nemen.

Errol Rouwendal was tot voor kort werkzaam als senior consultant bij ASG, onder andere leverancier van de Safari Business Intelligence tools. Bij dit bedrijf hield hij zich bezig met de verkoop, het advies en de implementatie van deze applicatie. Daarvóór werkte Rouwendal bij ICT-dienstverlener UCC. Hij is afgestudeerd in Bedrijfskundige Informatica.

Applix
Applix B.V. te Leusden is aanbieder van Demand Chain Management (DCM) oplossingen. Het bedrijf biedt onder de naam iEnterprise haar iCRM-software aan. iEnterprise ondersteunt, stroomlijnt en analyseert alle horizontale business processen waaronder marketing, sales, service en helpdesk. Als analysetool levert het bedrijf iPlanning. Applix B.V. heeft zelf iITSM ontwikkeld dat gebaseerd is op de ITIL-methodiek. iITSM is een gestandaardiseerde Service Managementoplossing die eenvoudig kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Afnemers van Applix komen voornamelijk uit de financiële en zakelijke dienstverlening, de telecomsector, industriële productiebedrijven, (semi-)overheid, de zorgsector en de agrarische sector.

Applix, Inc. (NASDAQ: APLX) is gevestigd in Westboro, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Canada, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Australie en Singapore. Via partners is Applix vertegenwoordigd in Scandinavië, Zuid-Europa en Zuid-Afrika. Meer informatie over Applix is te vinden op www.applix.com.