PERSBERICHT

Den Haag, 21 mei 2001

Ben vrij beltegoed nu opwaarderen via Girofoon van de Postbank

Met ingang van 15 mei 2001 kunnen Ben vrij (PrePaid) bellers hun beltegoed ook opwaarderen via Girofoon van de Postbank. Zij hoeven dan alleen nog maar '444' te bellen om hun beltegoed aan te vullen. Klanten moeten wel over een girorekening beschikken en toegang hebben tot de betaalfaciliteiten van Girofoon van de Postbank.

Ben vrij bellers kunnen hun beltegoed reeds opwaarderen via de bekende beltegoedbonnen. Door de samenwerking met de Postbank voegt Ben daar een eenvoudige telefonische opwaardeermogelijkheid aan toe. Opwaarderen kan met EUR 10,- (NLG 22,04), EUR 25,- (NLG 55,09) of EUR 40,- (NLG 88, 15) . Het gekozen bedrag wordt afgeschreven van de girorekening. Wanneer Ben de opwaardering heeft verwerkt, ontvangt de klant ter bevestiging een SMS-tekstbericht. Ter introductie ontvangt de Ben vrij beller tot 31 juli 2001 bij de eerste keer opwaarderen via Girofoon EUR 5,- (NLG 11,02) extra beltegoed. Meer informatie over telefonisch opwaarderen is te vinden op www.ben.nl. Meer informatie over de betaalfaciliteiten van Girofoon is te vinden op www.postbank.nl .

Over Ben
Ben Nederland B.V. is een snelgroeiende aanbieder van mobiele communicatie. De aandeelhouders zijn T-Mobile International (50% - 1 aandeel) en Belgacom samen met Tele Danmark (50% + 1 aandeel). Ben biedt producten en diensten aan voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Inmiddels heeft Ben ruim 950.000 actieve klanten en is Ben in belminuten en mobiel dataverkeer de derde aanbieder van Nederland. Met het verkrijgen van een UMTS-licentie heeft Ben een belangrijke stap gezet op weg naar de derde generatie mobiele communicatie.