PERSBERICHT

Dremel lanceert instapmodel van Professional

90° Hulpstuk van Dremel maakt multi-tool nog handiger

BRUSSEL - maandag 21 mei 2001 - Dremel brengt de Professional 398 op de markt. Met dit instapmodel beschikt de doe-het-zelver over de modernste multi-tool met vijf accessoires. Ook introduceert Dremel een hulpstuk om te werken onder een hoek van 90°. Twee fantastische cadeau-ideeën voor Vaderdag!

Dremel is gespecialiseerd in het ontwerp van elektrisch gereedschap en onderdeel van de Robert Bosch groep. De multi-tools van Dremel staan bekend om hun betrouwbaarheid en veelzijdigheid vanwege de talrijke accessoires en hulpstukken.

DE DREMEL PROFESSIONAL 398
De Dremel Professional is toonaangevend onder de multi-tools. Het is een betrouwbare en veelzijdige machine waarmee u kunt werken op alle mogelijke oppervlakken. Hij heeft een toerentalbereik van 5000 tot 33000 TPM en biedt met zijn geavanceerde elektronica en ergonomie een maximale controle en precisie. Dremel lanceert het instapmodel van de Professional, de Dremel Professional 398. Deze wordt geleverd met vijf accessoires die geschikt zijn voor de meest courante karweitjes. Zo werkt u vaak voorkomende klussen als schuren, scherpen en slijpen zonder problemen af. Wie steeds beter wordt in het werken met de Professional 398 zal ook andere klussen aandurven. De Dremel Professional 398 is daarom uit te breiden met maar liefst 200 accessoires en hulpstukken.

HET DREMEL 90° HULPSTUK

Iedereen die klust vraagt zich af hoe hij kan werken op die ene, moeilijk bereikbare plaats. Sommige plekjes zoals bijvoorbeeld een smalle lade zijn immers alleen toegankelijk als je onder een hoek van 90° werkt. Daarom introduceert Dremel een handig hulpstuk voor de Professional, het 90° hulpstuk. Hiermee wordt de werking van de Multi Machine met 90° omgebogen. Ook de Dremel Professional wordt zo nog beter inzetbaar en makkelijker te hanteren. Het 90° hulpstuk wordt in een oogwenk gemonteerd en er komt geen enkele schroef aan te pas. De kogellagers zijn van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een trillingsvrije loop. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, want het verwisselen van de accessoires kost geen enkele moeite. Aanbevolen consumentenprijs :

- Professional 398: Fl 269,-

- Right Angle Attachment (het 90s hulpstuk): Fl 99,95
Dremel
Dremel is producent van elektrische gereedschappen en onderdeel van de Robert Bosch groep. Het bedrijf ontwerpt al meer dan 65 jaar toestellen die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid. Voortdurend worden nieuwe machines, accessoires en hulpstukken bedacht zodat doe-het-zelvers en vaklui altijd op Dremel kunnen vertrouwen. Meer informatie kunt u vinden op www.dremel.com. Of neem contact op met:

Neve Public Relations
Suzanne Plug
Tel. 0251 - 211 322
E-mail: suzanne@nevepr.nl