Vilenzo International NV

PERSBERICHT

VILENZO INTERNATIONAL RONDT OVERNAME

UNITED FASHION MAKERS AF

AFRONDING OVERNAME UNITED FASHION MAKERS
Het modeconcern Vilenzo International N.V. heeft de op 31 januari 2001 aangekondigde overname van het herenmodebedrijf United Fashion Makers (Jaguar, Obvious, Frans Molenaar en Peter van Holland) afgerond, middels de overname van Loho Beheer B.V.. Loho Beheer B.V., dat alle aandelen United Fashion Makers bezit, behaalde over het boekjaar 2000 met 99 medewerkers een omzet van ¤ 43,5 miljoen en realiseerde een netto winst van ¤ 1,9 miljoen. De overnamesom bestaat uit een bedrag van ¤ 5,4 miljoen en 692.463 nieuw uit te geven gewone aandelen Vilenzo. Voor deze aandelen is een lock-up periode overeengekomen van 2,5 jaar.

VOORUITZICHTEN
De Raad van Bestuur van Vilenzo International N.V. heeft tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april jl. een uitspraak gedaan omtrent de omzet- en winstverwachting voor het lopende boekjaar. Voor de omzet wordt verwacht dat deze fors zal stijgen. Voor de winst per aandeel (vóór afschrijving goodwill) wordt een belangrijke stijging verwacht.

MISSION STATEMENT
Vilenzo International N.V. wil uitgroeien tot één van de meest vooraanstaande Europese modeconcerns. Vilenzo doet dit door haar kerncompetenties, het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van modemerken, vergaand te internationaliseren. Daarbij zullen autonome groei, acquisities en synergie effecten uiteindelijk leiden tot groei van de winst per aandeel.

Belangrijke datum: 5 september 2001: halfjaarcijfers 2001

Tilburg, 21 mei 2001

VILENZO INTERNATIONAL N.V.

Raad van Bestuur

Voor nadere inlichtingen:
R.J.M. van Riel RA
tel. 013 5946800 / www.vilenzo.com