FOR IMMEDIATE RELEASE PAGE 1 of 1

KPN CTO Patrick Morley Nieuwe CEO Bwirelezz

AMSTERDAM, NL - 21 mei, 2001 - Bwirelezz, een snel groeiend mobiel software bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat Patrick Morley (44) is benoemd tot Chief Executive Officer per 1 juni. De heer Morley is momenteel nog lid van de Raad van Bestuur en CTO van Koninklijke KPN N.V. Patrick Morley: "De uitdaging voor telecombedrijven en content aanbieders ligt met name in het ontwikkelen en beheren van mobiele diensten. Juist op vlak speelt Bwirelezz een belangrijke rol. De markt voor mobiele software staat op dit moment in de kinderschoenen en zal zeer snel groeien. Ik ben zeer enthousiast over de groeimogelijkheden van Bwirelezz, het management en het ontwikkelingsteam, en de mogelijkheden van de technologie die ontwikkeld is.
Tymen Selman, mede-oprichter van Bwirelezz: "Patrick brengt jarenlange ervaring in de telecomindustrie met zich mee, uitstekende managementkwaliteiten en een scherp technologisch inzicht. Bwirelezz loopt voorop in het ontwikkelen van software voor mobiele toepassingen en Patrick kan ons helpen de voorsprong verder uit te bouwen. Patrick Morley heeft een Masters in elektrotechniek van de Trinity Universiteit in Dublin. Hij begon zijn carriere bij KPN in 1986 bij KPN Research. Hierna werkte hij bij Concord Data Systems in de VS en bij diverse KPN Research afdelingen. In 1995 werd hij benoemd tot Secretaris van de Raad van Bestuur van KPN en in 1997 tot Director van de Netwerk Achitectuur. In 1998 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van KPN als Chief Technological Officer.

Over Bwirelezz
Bwirelezz is opgericht in mei 2000 door managers van bedrijven als Amazon.com, Compaq, Citibank, Ericsson en LibertySurf die in het enorme potentiëel van mobiele e-business geloofden. Bwirelezz ontwikkelt een software platform en maatwerkoplossingen die het mogelijk maken voor bedrijven om met hun klanten te communiceren en transacties te doen via mobiele telefoons d.m.v. spraak en data.
Bwirelezz is een partner van Sun Microsystems, Hewlett Packard en PriceWaterhouseCoopers. Het bedrijf heeft 15 werknemers en kantoren in Amsterdam en Stockholm. Voor meer informatie, zie www.bwirelezz.com

CONTACT:
Tymen Selman (mede-oprichter)
Bwirelezz
M:+31-(0)62 613 6674
T:+31-(0)20 596 1840
tselman@bwirelezz.com

First Financial Communications B.V., Assumburg 152a, Amsterdam Telephone ++ 31 (0)20 575 40 27, fax ++ 31 (0)20 575 40 20, Mobile ++ 31 (0)6 25095931 E-mail brunink@firstfin.nl