SUBSIDIE INFOPUNT B.V.
http://www.subsidies.nl

www.subsidies.nl

Rectificatie Persbericht

Hengelo, 28 mei 2001

WWW.SUBSIDIES.NL
de norm voor professionals

Nederland is met ingang van 21 mei een unieke en belangrijke website rijker. Op www.subsidies.nl vindt u goed gerangschikte, overzichtelijke informatie en advies over 1000 nationale en Europese subsidieregelingen. Met de nieuwe site behoort het tijdrovende zoeken naar overheidsgeld voor professionals binnen bedrijven, overheden en de zakelijke dienstverlening voorgoed tot de verleden tijd. www.subsidies.nl is een initiatief van Subsidie Infopunt B.V.

Breed en overzichtelijk
Een overzichtelijk scherm geeft in een oogopslag de uitgebreide zoekfuncties weer. Middels negen zoekmogelijkheden ziet men binnen een paar seconden de juiste regeling op het scherm en een duidelijke beschrijving van de toepasbaarheid, voorwaarden en uitvoering. De site bevat tevens een overzicht van de meest gebruikte regelingen in een groot aantal branches, tips om uw aanvragen te verbeteren, interessante links van regelingen, brochures, aanvraagformulieren, wetteksten, etcetera die men kan downloaden en printen.

Actueel nieuws
Actueel subsidienieuws is een van de onderdelen van de nieuwe website. De site wordt door een deskundig team van tien medewerkers dagelijks geactualiseerd.

Online advies
De website biedt abonnees tevens de mogelijkheid om tegen betaling online advies te vragen bij een van de subsidieadviseurs van Subsidie Infopunt B.V.

Abonnement
Om van alle onderdelen van de website gebruik te maken kan men een jaarabonnement op de site nemen voor Euro 685 (excl. btw).

Meer informatie of abonneren?
Voor meer informatie of een jaarabonnement bezoek www.subsidies.nl of neem contact op met:

Erwin Seinen,
Manager
telefoon: 074 - 243 44 93,
e-mail: erwin.seinen@subsidies.nl