Aalberts Industries

Conti-Efka Europe opent aanval op legionellabacterie

PERSBERICHT

Conti-Efka Europe opent aanval op legionellabacterie

Conti-Efka Europe B.V., een 100% dochteronderneming van Aalberts Industries N.V., start in de Benelux met de verkoop van een nieuw totaalconcept voor de bestrijding van de legionellabacterie, gebaseerd op thermische desinfectie. Hiertoe is bovengenoemde nieuwe onderneming gestart, die vanaf 1 mei jl. actief is in de Benelux; uitbreiding naar andere landen in Europa zal snel volgen.

Vanuit deze onderneming wordt het totaalconcept aangeboden aan de klanten die te maken hebben met de bestrijding van de legionellabacterie. Niet alleen is er een aantal zeer hoogwaardige thermische desinfectieproducten ontwikkeld, tevens wordt aan de klanten (zwembaden, sauna's, fitnesscentra, hotels, restaurants, fastfoodcentra, ziekenhuizen en verpleeghuizen) advies gegeven en een financieel concept geboden waarbij een lage investering toereikend is. Dit wordt gecombineerd met een all-in service voor meerdere jaren.

Vele klanten in Europa en met name Benelux, Duitsland en Denemarken weten het antwoord niet op de toenemende stroom ongelukken, veroorzaakt door aanwezigheid van de legionellabacterie in openbare douchegelegenheden. In Nederland is het wettelijk verplicht om in deze gelegenheden voor 1 november 2001 voorzieningen te treffen. Conti-Efka Europe B.V. speelt hierop in.

Aalberts Industries N.V. heeft de aanwezige expertises binnen de diverse ondernemingen van de divisie Flow Control Systems gebundeld om een oplossing te bieden voor dit probleem. Een gedegen technische oplossing gebundeld met betrouwbaarheid en zekerheid. Hierbij is optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige technische knowhow en distributiekanalen bij de bedrijven in de divisie Flow Control Systems.

Informatie omtrent de nieuwe activiteit Conti-Efka Europe B.V. is te vinden op de website www.Conti-Efka.nl.

Langbroek, 21 mei 2001

Contactpersonen:    J. Aalberts             D. van Kooten 
Aalberts Industries N.V. Conti-Efka Europe B.V. Tel. 0343-565080 Tel. 035-6884353