Gemeente Vlieland

Ingekomen
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat de volgende aanvraag voor een bouwvergunning is ingekomen:

- K.P. Hoekstra, ten behoeve van het wijzigen van de kap van de garage op het perceel Sparrenlaan 1 (ingekomen 16 mei 2001). Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat de volgende meldingen tot bouwvoornemen zijn ingekomen:

- P. Sipkema, ten behoeve van het plaatsen van een blokhut op het perceel Gangboord 6 (ingekomen 10 mei 2001);

- J.P. Deen, ten behoeve van het plaatsen van een prieel op het perceel Dorpsstraat 73 (ingekomen 14 mei 2001);
- M. Kiewiet, ten behoeve van het vervangen van een kas door een schuur op het perceel Nieuwestraat 32 (ingekomen 17 mei 2001). Nadere informatie over deze aanvragen kunt u verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening op het gemeentehuis.

Vergunning
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij een bouwvergunning hebben verleend aan:

- F. Mathyi, ten behoeve van het plaatsen van een dakkapel op het perceel
Duinkersoord 51.

Belanghebbenden kunnen tegen boven-genoemd besluit binnen zes weken na de datum van deze publicatie bij burgemeester en wethouders van Vlieland schriftelijk gemotiveerde bezwaren indienen (postadres: Postbus 10, 8899 ZN Vlieland). Informatie kunt u desgewenst verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening.

Wijziging Leges Verordening2001

De regering heeft besloten om met ingang van 1 april 2001 de tarieven die het Rijk voor paspoorten in rekening brengt bij de gemeente, te verlagen tot een kostendekkend niveau.

De verlaging houdt in dat de bedragen voor het nationaal paspoort, het reisdocument voor vluchtelingen, het zakenpaspoort en het faciliteitenpaspoort zijn verminderd met / 27,50. Dit betekent dat met ingang van 1 april 2001 de gemeentelijke legestarieven voor het in behandeling nemen van een aanvraag voor de bovengenoemde reisdocumenten met / 27,50 zijn verlaagd.

Op 7 mei jongstleden heeft de gemeenteraad de legesverordening vastgesteld. Deze verordening ligt kosteloos voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Tegen betaling van de betreffende leges kan een afschrift van de verordening worden verkregen.