PERSBERICHT
Datum:
Fax /E-mail bestemd voor: Alle nieuwsredacties Betreft: Scholengroep Lier-Edegem-Mortsel zet zijn leerlingen, ouders en personeel in de zon Scholengroep 4, Lier-Edegem-Mortsel, wil zijn leerlingen van het basisonderwijs en zijn personeelsleden in het zonnetje zetten. Daarom organiseert ze op dinsdag 22 mei een feest in het CC De Mol in Lier. Iedereen, jong en oud komt aan zijn trekken, hen wordt een unieke dag aangeboden.

Leerlingen
Voor de leerlingen van het basisonderwijs wordt een doe-, speel- en avonturendag georganiseerd in en rond het CC De Mol. Heel wat activiteiten staan op het programma. Onder meer initiatielessen in Tae-bo, aerobics en hip-hop, er is een poppenspeeltheater en een kinderdoeplaneet, een trottinetten-challenge, estafettespelen, sport en spel, valschermspringen, inline-skaten, wandelen, steppen, fietsen. Daarenboven zijn er optredens van Touch of Joy en K3. Een meer gedetailleerde beschrijving van het programma vindt u als bijlage.

Personeel
Ook het personeel wordt niet vergeten. De personeelsleden worden samen met de lokale besturen en de ouderverenigingen uitgenodigd op een receptie. Vooraf houdt onder meer minister van Onderwijs, Marleen Vanderpoorten, een toespraak. Er wordt ook een concert van het gitaarquartet Quadrant aangeboden.

Doel
Deze activiteiten worden op het getouw gezet om de hechte band te beklemtonen die binnen de scholengroep bestaat en de positieve ingesteldheid in de verf te zetten van alle partners in het onderwijsgebeuren.

Scholengroep
Scholengroep 4 is de inrichtende macht van het gemeenschapsonderwijs in de regio Lier-Edegem-Mortsel.

Meer inlichtingen kunt u verkrijgen bij:
Marc Lemmens Koen Martinet Algemeen directeur Scholengroep 4 Coördinator basisonderwijs Tel.: 0475-81 76 19 / fax: 03-454 69 28 Tel: 0475-20 87 59 / 015-31 94 00 UITNODIGING

U wordt vriendelijk uitgenodigd op het feest van Scholengroep 4


Plaats : CC De Mol in Lier
Datum: dinsdag 22 mei 2001

Programma:
Ø Kleuter- en lager onderwijs :
vanaf 9 uur: Een gratis doe-, speel- en avonturendag in en rond CC De Mol in Lier, met talrijke attracties, zoals:
· Poppenspeeltheater Multi Krea met het stuk 'De parkito is partito'
· Clown Rocky: meespeelshow

· Danscentrum Walkiers: initiatielessen Tae-bo, aerobics en hip-hop
· Kick for Kids: de kinderdoeplaneet

· Kick for Kids: trottinetten-challenge

· Estafettespelen van Coca Cola

· Sport en spel op de atletiekpiste De Mol
· Optreden Touch of Joy (11 uur) en K3 (13.30 uur) in CC De Mol
· Valschermspringen van de para's van Schaffen boven het atletiekterrein naast CC De Mol
· Inline-skaten, wandelen, steppen, fietsen naar en in Lier (Op deze massamanifestatie zullen het Rode Kruis, de brandweer en de politie van Lier aanwezig zijn.) Ø Personeelsleden, overheid, lokale besturen, ouderverenigingen: Om 20 uur start in het CC De Mol in Lier het officiële gedeelte:
· Toespraken van:
v Marc Lemmens (algemeen directeur Scholengroep 4) v André Macharis (ondervoorzitter Gemeenschapsonderwijs) v Marleen Vanderpoorten (minister van Onderwijs en Sociale Vorming)
· Concert van Quadrant (gitaarquartet)

· Receptie

Met vriendelijke groeten
Dries Vandermeersch
Verantwoordelijke Pers-PR
Het Gemeenschapsonderwijs Stafcel Communicatie
E. Jacqmainlaan 20 1000 Brussel
tel: 02-790 93 06 fax: 02-790 95 06 GSM: 0477-23 13 57 e-mail: dries.vandermeersch@rago.be