Circuit Park Zandvoort

Nieuwe hoofdtribune in gebruik tijdens Pinksterraces

Nieuwe hoofdtribune in gebruik tijdens Pinksterraces 22 May 2001 - Wederom heeft Circuit Park Zandvoort een mijlpaal bereikt: de ingebruikname van de nieuwe, geheel overdekte hoofdtribune. De zitaccommodatie is zo gesitueerd dat ieder plaats uitzicht heeft op het grote TV scherm aan het begin van de Hunserug. Verder is op een groot gedeelte zicht op uitkomen Gerlachbocht, Hugeholtzbocht en oprijden Hunserug. Vanzelfsprekend is het gehele rechte eind te zien en een groot gedeelte van de Tarzanbocht en de werkzaamheden in de pitsstraat.
Het programma op deze tweede Pinksterdag liegt er trouwens ook niet om.

Natuurlijk zijn weer alle ogen gericht op de top-coureurs in het Libertel-Vodafone DTCC tijdens de Pinksterraces. En dan is er het debuut van de splinternieuwe Fly You Clio Renault Sport Cup. Een gigantisch deelnemersveld, waardoor er zelfs een kwalificatierace moet worden verreden. Als formulewagenklasse scoort de Landis Formule Ford een dikke acht en doet de Pearle Alfa 156 Challenge daar weinig voor onder. De Union Yaris Cup heeft zich binnen twee wedstrijden een spannende beginnersklasse getoond met bijzonder veel kijkgenot.

De demonstratie van Racing for Holland met de Le Mans-auto van Jan Lammers, Val Hillebrand en Donny Crevels is een mooie kans voor de toeschouwers die niet naar de 24 Uur gaan, deze snelle sportwagen in actie te zien.

Kortom, vele ingrediënten om te genieten van een spectaculaire racedag op Circuit Park Zandvoort.

Klik hier voor meer informatie over de Pinksterraces.

Foto's: Dirk Buwalda / CPZ Marco Miltenburg / RACEPICTURES.COM

Vacature

Het Circuit Park Zandvoort is op zoek naar financiële medewerker. Klik hier voor meer informatie.

Historisch Zandvoort Trophy



© Copyright 2001, Circuit Park Zandvoort