Persbericht

22 mei 2001

Application Mining 4.0. nu verkrijgbaar

~ nieuwste versie maakt software applicatie volledig transparant ~

CAST, pionier en wereldleider in Application Mining, introduceert de 4.0. versie van haar belangrijkste productlijn: de CAST Application Mining Suite. Application Mining is voor IT professionals wat Data Mining is voor business managers.

Parsers leggen de broncode van software applicaties bloot en geven IT professionals een direct inzicht in de interne structuur van hun applicaties. Hierdoor kan men optimaal inspelen op veranderingen en softwareprojecten beheren.

Application Mining wordt in verschillende situaties gebruikt. Nieuwe ontwikkelaars worden sneller productief waardoor de gevolgen van personeelsverloop worden gereduceerd. Met precisie kunnen gevolgen van voorgenomen veranderingen worden vastgesteld waardoor deze veranderingen snel kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien kunnen ERP of CRM pakketten snel aan de persoonlijke wensen van een klant worden aangepast.

Met versie 4.0. breidt CAST de dekking van Application Mining verder uit met een uitgebreide ondersteuning van Java applicaties en alle applicatieservers die geschikt zijn voor J2EE. De CAST Application Mining Suite omspant nu de meeste moderne multi-tier en Internetsoftware omgevingen. Versie 4.0. analyseert grote relationele databases, applicatieservers en ontwikkeltalen, waarmee het een complete analyse van alle applicatielagen mogelijk maakt, in zowel J2EE als .NET. De prestatie van 4.0. is zodanig verbeterd zodat het nu ook geschikt is voor zeer grote applicaties, zoals die van Oracle en andere ERP systemen.

"In een zakelijke omgeving die zich net zo snel ontwikkelt als het Internet, kunnen bedrijven enkel overleven als ze hun software applicaties snel weten aan te passen, ondanks eventueel personeelsverloop en de uitdagingen van nieuwe IT technologieën. Application Mining draagt in grote mate bij aan dit proces," zei Gerard Karsenti, Vice-president Marketing bij CAST. " We zijn trots op de waarde die CAST met versie 4.0. toevoegt aan IT ontwikkelingorganisaties. Bovendien zijn we erg blij te zien dat deze waarde wordt erkend door grote analisten, zoals de Gartner en Giga groep en door grote softwareverkopers, zoals Microsoft, Oracle en Rational."

(321 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor in gevestigd in Parijs. CAST heeft 250 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in negen Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als softwarehandelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: http://www.castsoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0) 43 3566956 Fax: +31 (0) 43 3566955
yvonnev@lewispr.comWeb site: www.lewispr.com

Contactpersoon CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling:
m.schachtel@castsoftware.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com