DIERENBESCHERMING

Dierenbescherming betreurt verkeerde accent website

Dierenbescherming betreurt verkeerde accent website

Den Haag, 22 mei 2001 - De Dierenbescherming betreurt dat er een verkeerd accent is komen te liggen op de inhoud van het discussieforum op haar actie-website (www.boe.nl).
Tijdens de MKZ-crisis gaf de Dierenbescherming het publiek op haar site de gelegenheid emoties en onlustgevoelens te uiten over de manier waarop de mkz-crisis werd aangepakt. Veel mensen reageerden, rond de 10.000 bijdragen kwamen binnen; een succes vindt de Dierenbescherming.
Dit succes dreigt nu overschaduwd te worden door een te groot accent op een klein aantal ongenuanceerde en persoonlijk gerichte reacties aan het adres van minister Brinkhorst. Deze reacties heeft de minister zich sterk aangetrokken, de Dierenbescherming betreurt dat. Ook vindt zij het jammer dat door deze reactie de site in een verkeerd daglicht is komen te staan. Om daar geen voeding meer aan te geven, heeft zij besloten om het huidige discussieforum af te sluiten en te starten met een nieuw opgezette discussie over de toekomst van de veehouderij na de mkz-crisis.


- einde bericht-