Fanclubsite Twarres online

Na een periode van hard werken hebben we de definitieve versie van de officiele Fanclubsite van Twarres online kunnen zetten. De site fungeert als aanvulling op de bestaande website van Twarres, http://www.twarres.net, en is te vinden op http://www.twarresfans.com/

Twarres Fanclub
De Fanclub van Twarres zal in eerste instantie volledig via het internet werken. Op deze manier kunnen leden direct met elkaar en Twarres zelf in contact treden. De Twarres Fanclub site is ontwikkeld door Remko van Beers, Creativia.nl en Daan van Rossum, Twarres Fanclub. De bezoeken aan de site worden gemeten door RealTracker, Inc. - http://www.realtracker.com/ Het interactieve gedeelte is ontwikkeld door Michiel Ootjers, KlaysPlace. De Twarres Fanclub word geleid door Geeske van der Veen en Daan van Rossum.

Lidmaatschap
Lid worden van de Fanclub van Twarres is dankzij het digitale karakter volledig gratis. Door middel van het invullen van een simpel formulier op de website, http://www.twarresfans.com/, kan men zich binnen enkele minuten aanmelden en gebruik maken van de interactieve delen van de website. Zonder het aanmelden kunnen mensen in ieder geval kijken naar nieuws, de agenda en enkele promofoto's. Ook de actuele charts zijn beschikbaar voor niet-leden.

Interactief
De site van de Twarres Fanclub is volledig interactief; nieuwtjes kunnen door zowel fans als webmasters geplaatst worden waarna deze gelezen kunnen worden door alle fans. Met een druk op de knop kunnen leden daarna een reactie geven op het betreffende bericht.
Naast deze interactieve manier van nieuwsberichten plaatsen is er ook een uitgebreid forum beschikbaar, waar aan de hand van verschillende onderwerpen

gediscusseerd kan worden over Twarres.
Via het forum kunnen leden, die zijn te vinden op de openbare lijst met leden, elkaar ook direct berichten sturen.
Enkele andere mogelijkheden voor leden zijn het bekijken van exclusieve foto's, het uploaden van eigen foto's, het lezen van de songteksten, reviews van concerten kunnen worden gelezen en geschreven. Zelfgemaakte sites kunnen direct vermeld worden in de index met weblinks.

Twarres
Twarres is een Nederlandse popgroep, bestaande uit Mirjam Timmer en Johan van der Veen. De naam 'Twarres' betekent in het Russisch Kameraad! Het Friese woord 'Twaris' waar de naam op geïnspireerd is, betekent 'twee keer'. Na het winnen van vele talentenjachten en de publieksprijs "Liet 99" werd "Wêr bisto" op single uitgebracht, waarna deze 6 weken in de Tipparade heeft gestaan.
Bij de re-release van "Wêr bisto" was deze een stuk succesvoller. Na een lange tijd gestaag gestegen te zijn, belandde het nummer op 1 in zowel de Top 40 als de Mega Top 100. Ook in Belgie werd de single, als eerste Friese single in het buitenland, uitgebracht, en met succes: ook hier belandde het nummer op 1.
De nieuwe single van Twarres, het Engelse "She Couldn't Laugh" is via een binnenkomst op nummer 22 in de tweede week op nummer 9 in de Top 40 terechtgekomen. De single was onder andere Hitflits bij Noordzee FM en Alarmschijf bij Radio 538.
Ook in Belgie gaat het goed met Twarres; de single kwam daar binnen op 25 in de Ultratop en in Walonie staat "Wêr bisto" op nummer 7. Het debuutalbum "Stream", naar het gelijknamige nummer, komt uit op 25 juni.