TROS

2Vandaag van start met eigen internetsite

www.2vandaag.nl

Met ingang van aanstaande dinsdag, 22 mei, heeft 2Vandaag een eigen internetsite! Via www.2vandaag.nl kunnen vanaf dan op elk gewenst moment - zowel in smal- als in breedbandkwaliteit - reportages uit 2Vandaag worden bekeken.
Op dezelfde datum gaat 2Vandaag van start met een infomail-service; kijkers kunnen zich opgeven voor deze gratis service, waarbij ze per e-mail bericht krijgen als er een reportage wordt uitgezonden in een categorie waar zij specifieke belangstelling voor hebben.

De site www.2vandaag.nl biedt bezoekers vele mogelijkheden. Naast het terugkijken van reportages, is er achtergrondinformatie beschikbaar. Ook kan in het 2Vandaag-archief gezocht worden naar reportages over specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de MKZ-crisis of Maxima Zorreguieta.
Door middel van een filmpje krijgen bezoekers verder een kijkje achter de schermen van de 2Vandaag-redactie.

Klaas Samplonius, een van de twee hoofdredacteuren van 2Vandaag: 'We zijn er trots op dat 2Vandaag nu een eigen internetsite heeft. Het is een welkome aanvulling op onze diensten aan de kijker. Dat de uitzendingen in breedbandkwaliteit kunnen worden bekeken is natuurlijk extra mooi. De infomail is een extra service aan de vele vaste kijkers van 2Vandaag', aldus Samplonius.