22/05/2001 Drie nieuwe adviseurs voor Schoep & Van der Toorn

Amsterdam, 22 mei 2001 - De PR-afdeling van Schoep & Van der Toorn is uitgebreid met Maurits Blok en Suzanne van de Raadt. Daarnaast heeft het communicatieadviesbureau er een algemeen communicatieadviseur bij in de persoon van Joost Reijnierse.

Maurits Blok werkte na zijn opleiding Journalistiek & Voorlichting in Utrecht aan het opzetten van de afdeling internet van Vroom & Dreesmann. Tijdens zijn studie werkte hij hier ook voor de afdeling interne communicatie en voor een landelijk klantgerichtheidproject. Bij Schoep & Van der Toorn staat Maurits verschillende opdrachtgevers bij op het gebied van PR, zoals i2 Technologies, MWB Business Exchange en Infitel.

Suzanne van de Raadt studeerde HEAO Communicatie en Corporate Communications aan de University of Baltimore (USA). Als medewerker externe communicatie liep zij stage bij KPN, waarna zij haar studie afrondde als medewerker marketing & sponsoring bij het Museum of African Art (New York). Na een baan als project assistente bij World Online is Suzanne bij Schoep & Van der Toorn begonnen als PR-adviseur.

Joost Reijnierse studeerde Beleid, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Als afstudeeropdracht deed hij een imago- en klanttevredenheidsonderzoek bij AMEV. Bij Schoep & Van der Toorn beweegt Joost zich tussen de afdelingen Onderzoek, Beleidscommunicatie en Cultuur, Communicatie & Management. Eén van zijn projecten is het overheidsprogramma Schoner Produceren,

Over Schoep & Van der Toorn
Schoep & Van der Toorn is een full-service communicatieadviesbureau, gevestigd te Amsterdam. Het bureau is in vijftien jaar uitgegroeid tot het grootste communicatieadviesbureau in Nederland, met ruim 70 medewerkers en een sterke positie in de ICT-markt, zakelijke dienstverlening, projectontwikkeling/vastgoed en bij de overheid. Het bureau biedt klanten een mix van disciplines aan op het gebied van marketing, marketingcommunicatie, organisatie & communicatie, beleidscommunicatie, interactieve media, public relations, onderzoek, corporate identity & branding en creatie. Schoep & Van der Toorn maakt deel uit van het internationale netwerk van adviesbureaus in Technology Communications: Brodeur Worldwide. Het bureau werkt onder meer voor: ABN AMRO, Baan, Bouwfonds, Freeler, Gemeente Amsterdam, IBC Vastgoed, IBM, Ingenieursbureau DHV, KPMG, MAN Truck & Bus, Ministerie van Economische Zaken, NS Vastgoed, Philips, Projectbureau IJburg, Recreatieschap Spaarnwoude.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Schoep & Van der Toorn
Gabi Wesselman
(020) 487 40 00 / gabi.wesselman@svdt.nl
Of bezoek onze website: www.svdt.nl of ga voor de meest recente persinformatie naar: www.persinfo.nl

Contactpersoon bij Brodeur Worldwide is Ingrid Mooij. Tel: +31 (0)20 346 20 00
Fax: +31 (0)20 669 72 65
Email: imooij@nl.brodeur.com

Contactpersoon bij Brodeur Worldwide is Ingrid Mooij. Tel: +31 (0)20 346 20 00
Fax: +31 (0)20 669 72 65
Email: imooij@nl.brodeur.com