PERSBERICHT Oldenzaal,
22 mei 2001

Beleef nieuwe avonturen met
"Hobie in het Noorder Dierenpark"

De "Hobie"-serie van DENDA Multimedia b.v. bevat een nieuwe CD-ROM met de altijd vrolijke en slimme Hobie in de hoofdrol: "Hobie in het Noorder Dierenpark". Eerder verschenen o.a."Hobie op de boerderij", "Hobie in de ruimte"en "Hobie op wintersport". De CD-ROM bevat leuke kindermuziek en laat het kind de vele exotische diersoorten van het Noorderdierenpark zien. Het gebruik van de CD-ROM wordt duidelijk uitgelegd, waardoor het product geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar.

Op de Internetsites www.kidszone.nl en www.hobie.nl kunnen kinderen online demo's van de "Hobie"-serie bekijken. De site is geheel kindvriendelijk, omdat er geen links zijn naar sites die niet geschikt zijn voor kinderen.

Productomschrijving
Bezoek samen met Hobie als dierverzorger het mooie Noorder Dierenpark in Emmen. Je kunt er allerlei interessante dingen leren over de dieren die in de verschillende werelddelen leven. Ook kun je op deze CD-ROM leuke spelletjes zoals het zeeleeuwenspel en het voedselspel spelen, legpuzzels maken en leerzame quizzen doen. Als klap op de vuurpijl kun je heel eenvoudig een prachtige kijkdoos maken. Nu bij aanschaf van de CD-ROM"Hobie in het Noorder Dierenpark" f 10,00 korting op een entreebewijs!

Belangrijke kenmerken:

* Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar

* De CD-ROM is volledig Nederlandstalig

* Duidelijke uitleg over het gebruik van de CD-ROM
* Het kind leert algemene vaardigheden door middel van onderhoudende spelletjes en oefeningen

* Aansprekende, herkenbare karakters

* Vrolijke kindermuziek

* Sluit aan bij de interesses en vaardigheden van kinderen
* Op de Internetsites www.kidszone.nl en www.hobie.nl staan demo's van verschillende titels uit de "Hobie"-serie

Productinformatie:
Systeemeisen: Een IBM PC of 100% compatible,Pentium 100 MHz of hoger, Windows 95 of hoger, 16 MB RAM, muis, geluidskaart, CD-ROM-speler Genre: Kindersoftware
Verpakking: Jewelcase
EAN-code: 9789056092399
ISBN-nummer: 90-5609-239-1
Developer: Bannink Media Productions
Distributie: DENDA Multimedia b.v.
Consumentenadviesprijs: f 19,95 (incl. BTW) / BEF 395 / ? 9,05 per titel
Releasedatum: Mei 2001
Verkrijgbaar bij: Alle CD-ROM-verkooppunten in de Benelux

Voor meer informatie over deze CD-ROMs, recensie-exemplaren en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met DENDA Multimedia b.v., Marjolein Leurink,
Tel.: 0541-570206 Fax: 0541-570277 E-mail: marjolein@denda.com.