Horses of the Dutch



Activiteiten Rabobank Talentenplan uitgesteld
De groots opgezette Rabobank Talentenshow gaat op 22 mei in Exloo niet door vanwege de MKZ-crisis. Ook de selecties en de openbare clinics van Anky van Grunsven en Piet Raijmakers, die daaraan voorafgaand in mei gepland waren, gaan niet door.

De Rabobank Talentenshow is het feestelijke hoogtepunt van het Rabobank Talentenplan. Tijdens de showavond, waarbij optredens van Anky en Piet op het programma staan, worden de namen van de nieuwe leden van het Rabobank Talententeam bekend gemaakt. Op 22 mei zou o.a. ook Edsilia Rombley (Hemel en Aarde) optreden.

Voorafgaand aan de Talentenshow waren Selecties gepland op 1 en 2 mei om de jonge ruiters en amazones te beoordelen. Daarna stond op 9 mei de TalentenClinic op het programma, waarin de beste deelnemers van de Selecties les krijgen van Anky en Piet.

Zodra de concoursen hippique weer gehouden worden, zullen ook weer deelnemers geselecteerd worden via de Talentenrubrieken. Daarna zal de organisatie van het Rabobank TalentenPlan nieuwe data bekend maken.

©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer