Persbericht

Makers van Kranten.com starten Beleggersmail.nl
Ideaal voor koppensnellers met behoefte aan beursnieuws

Op dinsdag 22 mei hebben de makers van Kranten.com Beleggersmail.nl gelanceerd. De website Kranten.com kreeg in augustus 2000 landelijke bekendheid nadat PCM het kort geding inzake deep-links verloor van Kranten.com.

Wat biedt Beleggersmail.nl aan?

Het belangrijkste product is een e-mail met daarin de koppen van verschillende beurssites op het Internet, volgens het concept waaraan Kranten.com haar succes te danken heeft: vanuit de e-mail kan de abonnee door op een kop te klikken direct het artikel lezen waarin hij is geïnteresseerd. Deze e-mail wordt op werkdagen rond 11.00 uur bij de abonnees bezorgd en verschijnt in tekst-formaat en HTML-formaat. Met dit gratis abonnement is de koppensneller met behoefte aan beursnieuws altijd geïnformeerd uit alle bronnen.

Voordelen

Het grote voordeel is dat men nooit meer alleen het nieuws van één site leest, maar altijd geïnformeerd wordt uit meerdere onafhankelijke bronnen. Alle koppen zijn in enkele minuten te scannen, en indien er iets is wat de lezer interesseert, kan direct worden doorgeklikt naar het artikel om het volledig te lezen. Daarnaast is op de website Beleggersmail.nl de gehele dag een actueel overzicht van het beursnieuws te vinden.

De makers van Beleggersmail.nl

De website Beleggersmail.nl is een initiatief van Kranten.com BV. Kranten.com is twee jaar geleden opgezet door Martin Klerx uit Deil. Dagelijks maken meer dan 70.000 mensen gebruik van deze website. Met gemiddeld 450.000 pageviews per maand is de website een interessante plek voor adverteerders om banners te plaatsen.