Ingezonden persbericht

Cruisen in Audi TT Roadster met dentiva.com

AMSTERDAM, 22-05-2001 -- Tandheelkundige professionals die zich voor 30 juni inschrijven bij dentiva.com, het innovatieve internetbedrijf voor de tandheelkundige branche maken kans op een weekend genieten van een Audi TT Roadster. De Audi TT Roadster is een van de meest imponerende en uitdagende cabrio's van het moment. Dentiva.com wil met deze actie professionals die nog een beetje aarzelen om e-business toe te laten in de praktijk over de streep trekken. Ze wil bevestigen dat gebruik maken van de diensten en kennis van dentiva.com net zo plezierig en aangenaam is als op een zonnige dag door het landschap 'cruisen' met een Audi TT Roadster.

Inschrijven bij dentiva.com gaat heel eenvoudig via de site op www.dentiva.nl.

Tijdbesparend

De website van dentiva.com is ontworpen om ervoor te zorgen dat de professionals tijd besparen. Een aantal voorbeelden uit de praktijk hebben dit inmiddels bewezen. Vrijwel de meeste tijd wordt gewonnen met het online bestelsysteem. Persoonlijke bestellijsten, een eigen bestelgeschiedenis en een veilige manier van betalen maken het bestellen kinderspel. Bovendien kunnen tandheelkundige professionals collega's direct informeren over een nieuw product. Efficiënt werken en het uitwisselen van ervaringen zijn enkele speerpunten van de site.

Digitale tandheelkunde

Dentiva.com heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en werd in 1999 opgericht door Matthew Boatfield, de Chief Executive Officer, Roger Kollbrunner, Chief Operations Officer, Alexander Tollmeijer, Chief Knowledge Officer, and Julien Harneis, Chief Fulfillment Officer. Dentiva.com is Europa's meest toonaangevende website op tandheelkundig gebied. De site van dentiva.com bevat het laatste nieuws op tandheelkundig en tandtechnisch gebied.



Ingezonden persbericht