THIEMEMEULENHOFF

Websoap Koortsige tijden! druk bezocht

PERSBERICHT

Websoap 'Koortsige tijden!' druk bezocht
ThiemeMeulenhoff volgt eindexamenleerlingen in woord en beeld

Zutphen, 22 mei 2001

Woensdag 16 mei was het zover: de eindexamens begonnen. Voor zeven leerlingen van het Isendoorn College in Warnsveld was het extra spannend, want z¡j worden bij hun examenperikelen gevolgd door de sitereporters van ThiemeMeulenhoff. In zeven introductiefilmpjes en dagelijkse flashmovies vertellen deze eindexamenkandidaten over hun examenstress, het school- en liefdesleven en de plannen voor hierna.

De eindexamensite van ThiemeMeulenhoff wordt druk bezocht door leerlingen die nog even willen oefenen of kijken hoe ze het examen hebben gemaakt. Naast de antwoorden biedt www.eindexamentraining.nl nog meer!
De educatieve uitgeverij besteedt met de examensoap 'Koortsige tijden!' ruime aandacht aan de ervaringen van de leerlingen die het allemaal moeten doen. Hiertoe zijn zeven leerlingen van het Isendoorn College in Warnsveld aangetrokken. Simon, Olga, Daan, Nena, Jeroen, Sanne en Richard doen examen op respectievelijk vwo-, havo- en mavo-niveau. Elke dag worden drie of vier van hen uitgebreid geportretteerd door middel van een flashmovie. Ze vertellen hoe het examen van die dag ging, hoe ze zich hebben voorbereid en wat ze verder zoal beleven.

Filmpjes en flashmovies online

De leerlingen zijn een week voor het begin van de examenperiode op www.eindexamentraining.nl gepresenteerd. In zeven filmpjes stellen ze zich voor aan de leeftijdgenoten die de site bezoeken. En natuurlijk vertellen ze niet alleen over hun vakkenpakket, maar ook over hun thuissituatie, hun toekomst- en vakantieplannen en, als het enigszins mogelijk is, over de liefde! In de dagelijkse flashmovies wordt de bezoeker op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de scholierenlevens.
ThiemeMeulenhoff biedt met de examensoap iets wat de andere examensites missen. De soap laat zien wat de examentijd voor leerlingen in praktijk betekent en geeft de sitebezoeker een gevoel van herkenning met een vette knipoog.


--- einde persbericht ---


Meer informatie:
ThiemeMeulenhoff, Edwin Meijerink: e.meijerink@thiememeulenhoff.nl; telefoon: 0575 594910

22 mei 01 10:32