HAPPYTRAVEL

Reisportaal Happytravel.nl lanceert

Happytravel, de portal voor 'onbegrensd' reisgenot, breidt verder uit.De nog steeds gestaag groeiende informatiestroom is deze week aangevuld met een gloednieuwe video-afdeling. Bezoekers van Happytravel hebben nu de mogelijkheid méér dan 1300 kwalitatief hoogwaardige reisvideo's over vele honderden bestemmingen direct online te bekijken. De video's variëren in lengte van enkele tientallen seconden tot meer dan een half uur.

Bezoekersaantallen en doelstelling

Op dit moment begroet Happytravel dagelijks 6000 tot 8000 'Happy Travellers'. Tijdens deze bezoeken worden ruim 50.000 pagina's bekeken en enkele tientallen online reserveringen gemaakt. De verwachting is op korte termijn te kunnen doorgroeien naar 10.000 tot 12.000 bezoekers per dag en daarmee ook het aantal boekingen verder uit te bouwen. Erg moeilijk is het om op internetgebied een langere termijnvisie te bepalen. Gezien de groeimogelijkheden en toekomstverwachtingen van de reisbranche op internet acht Happytravel een gemiddeld maandelijks niveau van 400.000 tot 450.000 bezoeken en 3.000.000- 3.500.000 bekeken pagina's over 12 maanden zeer zeker haalbaar. Om de genoemde doelstellingen binnen de daarvoor gestelde termijn te verwezenlijken zoekt Happytravel permanent naar gezonde samenwerkingen met internet- en/of multimedia-ondernemingen.

Blijvende doelstellingen

Happytravel wil haar bezoekers op een zo compleet mogelijk aanbod bieden van (toeristische) zaken die men direct online kan kopen/reserveren. Het streven is, door het verkopen van reclameruimte, bedrijven gerelateerd aan de reisbranche de mogelijkheid te geven de producten waarin zij zijn gespecialiseerd aan de bezoekers van Happytravel aan te bieden.
Een groot aanbod is inmiddels aanwezig, waaronder 2.500 (pakket)reizen, vliegtickets, 50.000 hotels wereldwijd, 600 Nederlandse hotels, autohuur, kampeeraccommodatie, vakantiewoningen, cruises, overtochten en diverse andere reisgerelateerde producten. Om deze zaken te kunnen presenteren zijn inmiddels samenwerkingen van verschillend formaat en inhoud aangegaan met onder andere Kras Stervakanties, ATP Online, Sunny Cars, Cruise Travel International, Easyhome, Doubleclick Benelux, Wellowell en
VacanceSelect/Selectcamp.

Happytravel streeft er verder naar haar bezoekers alle benodigde relevante, nuttige en interessante toeristische informatie te verschaffen op nationaal én internationaal niveau. De Happytravel-redactie is permanent bezig de informatie up-to-date te houden en uit te breiden waar mogelijk. De opzet is dermate eenvoudig dat niet alleen beginnende, maar ook de meest ongeduldige internetters snel de informatie vinden waarnaar zij op zoek zijn.

Voor informatie kunt U contact opnemen met:

Tom Spruijt

Telefoon: 073-6111531
Fax: 073-6111532
E-mail: tom@happytravel.nl
Website: http://www.happytravel.nl Postadres: Postbus 132, 5201 AC 's-Hertogenbosch

23 mei 01 10:58