Gemeente Rijswijk

Voorbereidingsbesluiten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rijswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 22 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad:
a. in zijn vergadering van 19 december 2000 heeft besloten dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Julialaantje 38, kadastraal bekend als gemeente Rijswijk, sectie B nr. 729 (ged.);
b. in zijn vergadering van 15 mei 2001 heeft besloten dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Mgr. Bekkerslaan, kadastraal bekend als gemeente Rijswijk, sectie I nr. 2025(ged.);
c. in zijn vergadering van 15 mei 2001 heeft besloten dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Van Vredenburchweg 164e , kadastraal bekend als gemeente Rijswijk, sectie B nr. 733 (ged.).

De voorbereidingsbesluiten treden in werking met ingang van de dag volgende op de dag van publicatie. Zij liggen vanaf de dag van inwerkingtreding met de daarbij behorende tekeningen voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectie Communicatie (kamer 77), Generaal Spoorlaan 2-4. De sectie Communicatie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Degenen wier belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, kunnen een bezwaar indienen binnen zes weken na de dag van deze bekendmaking. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Gemeenteraad, Postbus 5305, 2280 HH Rijswijk.

Indiening van een bezwaarschrift betekent niet, dat de werking van het voorberei-dingsbesluit wordt uitgesteld.

Indien sprake is van een spoedeisend belang waardoor niet gewacht kan worden op de afwikkeling van het bezwaarschift, is het mogelijk een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank te 's-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Bureau Voorlopige voorzieningen, Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage.