Gemeente Rijswijk

Bekendmaking inspraak project

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat het volgende project is ingediend:

* Te Werve: Bouwfonds Woningbouw b.v. verzoekt tot het oprichten van 57 woningen en een ondergrondse parkeergarage op het perceel sportpark Te Werve, het gebied globaal begrensd door Te Wervelaan
- Van Vredenburchweg.

Voordat het bouwplan in het kader van artikel 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (inclusief het verzoek om vrijstelling) ter inzage wordt gelegd, krijgt u in het kader van de Algemene Inspraakverordening Rijswijk 1994 gelegenheid zich te laten informeren over dit project. U kunt hiertoe het plan inzien met ingang van 28 mei tot en met 10 juni 2001 bij de sectie Communicatie, kamer 77 (op werkdagen geopend van 8.30-14.00 uur), Generaal Spoorlaan 2.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 5305, 2280 HH te Rijswijk.

De op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ingekomen reacties en de resultaten hiervan worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Nadat de inspraakprocedure is afgerond wordt afhankelijk van het resultaat van de inspraak het bouwplan op grond van artikel 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening gedurende vier weken ter inzage gelegd. Ook deze ter-inzage-legging wordt aangekondigd via de gemeenteberichten in het nieuwsblad Groot Rijswijk.