Persbericht

Cor Molenaar partner van Peppers and Rogers Group

Het internationale managementconsultancybedrijf Peppers and Rogers Group (PRG) heeft Cor Molenaar benoemd tot partner. Molenaar zal de consultancyactiviteiten op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) voor PRG in Europa gaan uitbreiden. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor Business Development in Europa en zal naast Don Peppers en Martha Rogers lid zijn van het strategische ontwikkelteam.

De benoeming is onderdeel van het strategische beleid van PRG om de positie en reputatie als strategisch consultancybedrijf te versterken. Molenaar zal zijn eigen CRM-expertise en de one-to-one methodologie van PRG toepassen om de unieke vraagstukken die op dit gebied spelen in de Europese markt in kaart te brengen.

Molenaar is oprichter van eXQuo Consultancy, een bedrijf dat organisaties adviseert over de commerciële toepassing van internet-gebaseerde CRM strategieën. Molenaar staat bekend om zijn methodologie en theorie op het gebied van CRM. Hij is daarnaast auteur van 15 boeken over direct marketing en CRM en hoogleraar voor de leerstoel E-Marketing aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

PRG, gevestigd in Norwalk, Conneticut, is in 1993 opgericht door Don Peppers en Martha Rogers Ph.D. Zij zijn de auteurs van een serie boeken en artikelen over het onderhouden van klantrelaties. PRG is gespecialiseerd in klantgerichte bedrijfsvraagstukken en ontwikkelt strategieën en plannen voor het versterken van de relatie met de klant. Het bedrijf telt 17 vestigingen wereldwijd en heeft klanten in tal van sectoren, waaronder de financiële-, media-, telecommunicatie- en internetbranche .

Gegevens voor de redactie (niet ter publicatie)

Voor meer informatie over Peppers and Rogers en de aangekondigde partnership kunt u contact opnemen met:

Peppers and Rogers Group Europe
Mark van der Burg
Telefoon: 055-5341072
Fax: 055-5341068
E-mail: mark.vanderburg@1to1.com
Internet: www.1to1.com

Voor meer informatie over Cor Molenaar of eXQuo Consultancy kunt u contact opnemen met: eXQuo Consultancy
Cor Molenaar
Telefoon: 06-53357580
Fax: 026-3336923
E-mail: cor@exquo.com
Internet: www.exquo.nl