KSI International NV

P E R S B E R I C H T

IJsselstein, 23 mei 2001

KSI International ondersteunt migratie naar OfficeNet Extra bij klanten ABN AMRO Pakket voor elektronisch bankieren migreert van DOS naar Windows

In 2001 vervangt ABN AMRO het softwarepakket OfficeNet Extra voor DOS door OfficeNet Extra voor Windows. Het pakket stelt de zakelijke klanten van ABN AMRO in staat elektronisch te bankieren. Circa 40.000 klanten werken met het pakket. Na een succesvol verlopen pilot is het ICT-bedrijf KSI International geselecteerd als partner om de functionele en technische installatie en migratie uit te voeren bij klanten van ABN AMRO. KSI International maakt voor dit project optimaal gebruik van de uiteenlopende expertisegebieden die zij in huis heeft. Naast installatie en migratie is KSI verantwoordelijk voor het informatiebeheersysteem.

Hans Slotboom, projectmanager bij ABN AMRO over de samenwerking met KSI: "KSI heeft het project ondergebracht bij een klein dedicated projectteam dat in staat is snel te reageren op de vragen van de bank. De gekozen wijze van klantbenadering door KSI draagt bij aan een snelle afwikkeling van het migratieproject."

Het project is gestart op 1 februari 2001 en loopt naar verwachting door tot medio 2002. Het project wordt aangestuurd door een stuurgroep van ABN AMRO en een projectteam van KSI International.

Om de klanten van ABN AMRO bekend te maken met OfficeNet Extra voor Windows, wordt tegelijk met de installatie van het nieuwe pakket een door KSI ontwikkelde instructieve Computer Based Training geïnstalleerd. Doel van de training is de gebruiker vertrouwd te maken met OfficeNet Extra voor Windows en hem te leren omgaan met de verschillende functionaliteiten van dit pakket. In het pakket zelf is bovendien een Online Help opgenomen. Met deze Online Help kan de gebruiker op ieder gewenst moment om uitleg van een bepaalde functionaliteit van OfficeNet Extra voor Windows vragen.

Profiel KSI International N.V.
KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming opererend in de Benelux. Circa 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten zijn ondergebracht in service lines: KSI Business Consultancy, KSI End User Training & Support, KSI System Development & Support, KSI ICT Services en KSI Software Solutions. KSI werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam.