VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Vier gastoptredens Tony Neef in Musicals in Concert

Musicalsterren Simone Kleinsma en Henk Poort ontvangen tijdens de extra voorstellingen van Musicals in Concert van 23 tot en met 26 mei in Carré in Amsterdam een extra gast: Tony Neef.

Sinds de eerste try-out op 11 februari in Utrecht is de voorstelling vol hoogtepunten uit tien jaar Joop van den Ende musicals een groot succes geworden. De gemiddelde zaalbezetting is 95 procent. Dit heeft Joop van den Ende Theaterproducties doen besluiten vier extra voorstellingen te geven in de hoofdstad. Naast Simone Kleinsma en Henk Poort, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de musicalwereld, zijn ook Danny de Munk en Claudia de Graaf te zien in dit programma. Speciaal voor de voorstellingen in Carré levert ook Tony Neef een bijdrage.

Tony Neef speelde eerder de rol van advocaat Billy Flynn in de succesvolle jazz-musical Chicago waarin Simone Kleinsma schitterde als Roxy Hart. Van 1996 tot medio 1999 had Tony Neef de hoofdrol in de musical Miss Saigon. Daarvoor speelde hij avond aan avond in de musical Evita. Op 22 september gaat Titanic in première waarin Tony Neef een hoofdrol heeft. Hij speelt daarin de rol van de scheepsbouwer.

Musicals in Concert biedt een gevarieerd musicalprogramma samengesteld door Maurice Wijnen. De regie is in handen van Guus Verstraete die met dit programma zijn eerste theaterproductie neerzet. Barry Stevens verzorgt de choreografie en Maurice Luttikhuis, de musicaldirigent bij uitstek, geeft leiding aan het New Symphonic Orchestra. Het Nederlands Musical Ensemble, een jong getalenteerd koor onder leiding van Ivo van Leeuwen, begeleidt de solisten. Musicals in Concert zal ook in het volgende theaterseizoen in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.

VOOR MEER INFORMATIE
JOOP VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES B.V.
Public Relations & Voorlichting, Aimée Mars, telefoon (020) 3052 283.

30 mrt 01 09:38