Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 23-05-2001 Persbericht district AA & Dommel

SNELHEIDSCONTROLES (Nijnsel / Sint Oedenrode)

Dinsdag zijn bij een snelheidscontrole op de Sonseweg in Nijnsel 217 automobilisten be-keurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. In het totaal werden 2670 voertuigen gecontroleerd.

Diezelfde dag zijn bij een controle op Veghelseweg in Sint Oedenrode 144 automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. Op deze locatie werden 3370 voertuigen gecontroleerd.

WERKNEMER BEDREIGT BAAS (Berlicum)

Dinsdagmiddag heeft een 35-jarige inwoner uit Sprang-Capelle op de Hoogstraat in Berli-cum zijn 37-jarige Bossche baas bedreigd. De verdachte had even daarvoor te horen gekre-gen dat hij ontslag had gekregen i.v.m. een arbeidsconflict. De man ging door het lint en bedreigde zijn baas verbaal met de dood. Korte tijd later probeerde hij het slachtoffer omver te rijden. De politie onderzoekt de zaak.

INBRAAK BIJ SCOUTING (Berlicum)

Dinsdagavond is aangifte gedaan van een inbraak in het gebouw van de Scouting Berlicum in Berlicum. Uit het pand is o.a. een bier, snoep en een gering bedrag aan geld ontvreemd. De inbraak heeft vermoedelijk van zondag op maandag plaatsgevonden.

FL. 410,= BOETE VOOR ALCOMOBILIST (Vught)

Van dinsdag op woensdag is een 50-jarige Amersfoorter op de Rijksweg A2 in Vught betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist vertoonde een onzeker weggedrag. Bij controle bleek hij teveel te hebben gedronken. De man kreeg een rijverbod en een geld-boete van Fl. 410,=.