P E R S B E R I C H T

Nieuwe vacaturebank voor Internet-specialisten

De Dag van de Arbeid vond Jobdevil.nl een geschikte datum om een nieuwe vacaturebank te openen. Jobdevil.nl is de eerste vacaturebank voor Internet-specialisten, technisch, creatief of commerciëel.

Bedrijven en kandidaten uit de Internet-branche kunnen gratis hun anonieme gegevens op de site plaatsen. Deze gegevens kunnen ook weer kostenloos worden ingezien door bezoekers, aanmelden is hiervoor niet nodig. Wanneer er een match gevonden wordt, treedt de 'oude economie' in werking. Jobdevil.nl zorgt dan in persoonlijke gesprekken voor een succesvolle plaatsing. Dit geschiedt op basis van no cure-no pay (voor de kandidaat is het altijd gratis). Ook freelancers en detacheringsbedrijven kunnen zich inschrijven.

Jobdevil.nl pakt het, tussen de 350 andere vacaturebanken, eenvoudig aan. Geen carrière-robots of sollicitatiegeneratoren, een knop voor zoeken en een knop voor plaatsen is genoeg. Mensen die reageren op een CV of vacature ontvangen een samenvatting van hun aanvraag per e-mail voor hun dossier. Jobdevil.nl rekent pas af (alleen met werkgevers) als er een succesvolle bemiddeling tot stand komt en verplicht zich daarmee een goede inspanning te doen. Eén van deze inspanningen is de reclamecampagne die dagelijks op Radio 1, Radio 2 en 3FM te horen is. Op deze manier nemen bijna 750.000 hoger opgeleiden kennis van het bestaan van de site (bron: STER).


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dit persbericht is op 23-5-2001 samengesteld door:

Jobdevil.nl

Kruiwiel 1

4191 TJ Geldermalsen

(0345) 47 34 30