Geveke N.V.

M.F. Nouel ad interim CFO Geveke

NAARDEN - De heer drs M.F. Nouel zal bij dienstverlenende handelsonderneming Geveke nv tijdelijk de functie van CFO op zich nemen. De heer Nouel heeft deze functie eerder ad interim bekleed in de periode 1997/1998.

De heer Nouel neemt deze taken tijdelijk waar omdat de heer mr drs T.S. Haisma heeft besloten per 30 juni terug te treden als CFO van Geveke. Hij wil zijn carrière buiten Geveke voortzetten.

De Directie

Naarden, 23 mei 2001

Voor nadere informatie:
ing. C. Knol
CEO
tel. 035 6997 301

Geveke nv
Gooimeer 6-35
1411 DD Naarden
http://www.geveke.com

Geveke nv is een dienstverlenende handelsorganisatie. De onderneming legt zich daarbij - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging
- toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.

Geveke realiseert een omzet van ca EUR 1.100 mln per jaar met ca 3.200 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, IJsland, Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Moskou.

De aandelen van Geveke zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.