Gemeente Capelle a/d IJssel

Kennisgeving 22 mei 2001

Wet milieubeheer / Algemene wet bestuursrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt hierbij bekend, dat van 24 mei 2001 tot en met 4 juli 2001 ter inzage ligt het besluit om nadere eisen te stellen op grond van artikel 6 van het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer. Het betreft L. Vermeer Transport B.V. voor de inrich-ting aan de Capelseweg 114 te Capelle aan den IJssel. Deze beschikking is verzonden op 9 mei 2001.

Bezwaar
Ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belangheb-benden bezwaar maken tegen deze beschikking. Het maken van bezwaar dient te geschieden door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders. Een bezwaarschrift kan worden ingediend gedurende een termijn van zes weken na de datum van verzending van deze beschikking.

Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient in ieder geval het volgende te bevatten:

- de naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

- de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel, afdeling Juridische Zaken, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

De beschikking wordt van kracht met ingang van de dag na het einde van de bezwaartermijn, tenzij vóór deze datum bezwaar is gemaakt en met toepassing van artikel 36 van de Wet op de Raad van State, juncto artikel; 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht, een verzoek is gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dit verzoek is beslist.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.