Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-05-2001 Mediaberichten 25 mei (laatste berichten)

REGIO LIMBURG-NOORD - Snelheidscontroles
VEULEN Bij een snelheidscontrole op de Lorbaan heeft de politie vrijdagmorgen 17 bekeuringen opgemaakt onder de 85 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km per uur terwijl de limiet 80 km per uur bedraagt. BAARLO Tijdens een snelheidscontrole op de Napoleonsbaan Noord in Baarlo heeft de politie vrijdagmorgen 407 bekeuringen opgemaakt onder de 2332 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km per uur terwijl de limit 50 km/uur bedraagt. CASTENRAY Tijdens een snelheidscontrole op de Horsterweg heeft de politie vanmorgen 90 bekeuringen opgemaakt onder de 426 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur bedraagt.

HORST Verkeersgewonde
HORST Bij een botsing tussen een bestelauto en een fietser op de kruising Meterikseweg / Weltersweide is vanmorgen een 70-jarige fietsster uit Meterik gewond geraakt. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een automobiliste uit Hegelsom (leeftijd nog onbekend) verleende op het kruispunt geen voorrang vermoedelijk vanwege een laagstaande zon.

BLERICK Brand in leegstaand pand
BLERICK Politie en brandweer moesten vanmiddag rond 12.30 uur uitrukken na een melding van een brand in een leegstaand pand aan de Pastoor Smitstraat. Het bleek te gaan om een oude garagebox die veelal wordt gebruikt als jeugdhonk. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. De brandweer wist het vuur te blussen maar het gebouwtje moet als verloren worden beschouwd. Volgens de politie moet het pand worden gesloopt. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.