Politiebericht Brabant-Noord: Oss 25-05-2001
Persbericht district Maasland

ONDER INVLOED

Op de Anna van Schuurmanstraat in oss is donderdagmiddag een 26-jarige inwoner van die plaats aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur.

Surveillerende agenten zagen rond 02.00 uur op de Groenstraat in Geffen een automobilist slingerend rijden. Op de Heesterseweg reageerde de bestuurder pas op het stopteken dat hem was gegeven. Omdat de man naar alcohol rook, ( hij wilde niet meewerken aan een blaastest), werd hij aangehouden. In eerste instantie gaf hij een valse naam op, maar later werd duidelijk dat de automobilist een 46-jarige Ossenaar bleek te zijn. Op het bureau blies de man wel en daar bleek dat hij inderdaad onder invloed was. Hij kreeg een rijverbod van acht uur en een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

AUTO WEG

Donderdagavond ontdekte een 41-jarige inwoner van Heesch dat zijn auto gestolen was. Het voertuig betrof een grijze bus, merk Hyundai, kenteken 43-VJ-ZF. De bus stond geparkeerd aan de Joannes Zwijsenlaan in Oss.

MAN MISHANDELD

Een 24-jarige inwoner van Oss is afgelopen nacht mishandeld. Ter hoogte van een café aan de Begijnenstraat werd de Ossenaar zeker tien keer geschopt en geslagen door een onbekend gebleven man. Hierdoor liep het slachtoffer een wond op aan een duim en een gezwollen oog. Een reden voor de mishandeling is niet bekend.

OSSENAAR BEROOFD VAN GSM

Een 19-jarige inwoner van Oss deed aangifte van beroving. Rond middernacht werd de man op de Oostwal ter hoogte van de sportvelden door twee onbekenden geschopt en geslagen. Daarbij viel de mobiele telefoon uit de handen van het slachtoffer. Het apparaat werd door de daders opgeraapt en daarna rende het tweetal weg richting centrum Oss.